Meteen naar de inhoud

Bonenburg Vastgoed B.V.

Opdracht

Bonenburg Vastgoed B.V. heeft expertise op het gebied van beleggen in commercieel vastgoed, het ontwikkelen van woningen en het beheren van kantoorlocaties. Ze creëren en beheren woon- en werkomgevingen waar een ieder zich thuis mag voelen. Voor de kantoorlocaties van Som Nederland is een redundant en altijd beschikbare internet verbinding een vereiste.

Oplossing

Voor haar kantoor locatie Wapenrust te Apeldoorn heeft Bonenburg Vastgoed B.V. gekozen voor NiNo technologie. Deze combineert een aantal internet verbindingen en maakt te gelijk gebruik van al deze gecombineerde verbindingen. Voor Som is het hebben van alleen een glasvezel aansluiting niet voldoende voor haar huurders. Stel voor dat hier een onderbreking op plaatsvind doordat iemand de glasvezel door graaft? Wij hebben hiervoor een straalverbinding actief die door de NiNo Technologie wordt samengevoegd. We maken gebruik van de totale bandbreedte capaciteit en wij eventuele storing op een van onze lijnen merken de huurders hier niks van.

Wij hebben tevens gekozen voor actieve monitoring op de NiNo technologie. Hierdoor hoeven wij ons geen zorgen te maken of bezig te zijn met de internet connectiviteit in ons pand. Mocht er onverhoopt een uitval zijn dan zorgt Damen IT Connectivity en Internet voor de juiste service en meldingen zodat wij bezig kunnen zijn met onze core business. Dat is wat Bonenburg Vastgoed B.V. betreft betreft wat een team vormt.

Review

Erik Gijsendorffer – SOM Nederland
Komen hun afspraken na, zijn kundig en opereren professioneel. Korte lijntjes en service gericht.
Ze zijn opvallend goed in het meedenken, helpen en ontzorgen. Ze gaan voor een win win situatie. Niet alleen bezig met vandaag het probleem oplossen, maar ook voor de toekomst een juiste investering doen die werkbaar is

Werkzaamheden

Elementen in de opdracht

Andere cases

Werk waar we erg trots op zijn