Meteen naar de inhoud

MGS Automatisering

Opdracht

MGS Automatisering is sinds jaar en dag een Partner van Damen IT Connectivity en Internet. MGS automatisering levert een breed scala van oplossingen en ook op netwerk gebied is internet connectiviteit een veel voorkomend vraagstuk. Omdat MGS Automatisering op diverse locaties aan liep tegen de beperkte beschikbaarheid van de internet capaciteit en tevens een stabiel en betrouwbare redundancy oplossing zocht voor haar klanten zijn ze een zeer gewaardeerde partner van Damen IT Connectivity en Internet op het gebied van Nino technologie

Oplossing

Door het niet beschikbaar zijn van voldoende internet capaciteit op locaties is het samenvoegen van verschillende verbindingen een goede oplossing om zo overal een snelle en stabiele internet verbinding te kunnen leveren.
Een aantal klanten eist volledige inscriptie op de verbinding waardoor standaard lijnen geen oplossing zijn. De NiNo technologie is hiervoor de uitkomst.
Door data de meeste SD WAN oplossingen eigenlijk onbetaalbaar zijn voor de minder grote klanten is NiNo technologie MGS haar keuze op de locaties waar full redundant internet moet zijn. Het is schaalbaar en zonder enorme investering in hardware is het snel inzetbaar. Het voordeel wat wij de klant kunnen bieden is een totaal onderscheidend vermogen ten opzichte van de standaard verbindingen.

Review

Marcel Hoenderop en Dennis Hoenderop – Eigenaren van MGS automatisering
We zijn inmiddels al weer jaren geleden in contact gekomen met Damen IT Connectivity om tot een oplossing te komen voor internet en netwerk vraagstukken voor onze klanten. Al snel kwamen we te de conclusie dat ze prima oplossingen bieden, snel schakelen en doen wat ze zeggen. De NiNo technologie is voor ons voor veel klanten een no-brainer geworden!
Ze schakelen snel en zijn adequaat met het oplossen van gelukkig maar een klein aantal verstoringen.

Meedenken met de uitdagingen van onze klanten.

Damen IT Connectivity is een no nonsens bedrijf, met mensen waarmee je nog normaal kunt praten.

Ook voor het repareren van een doorgehakt glasvezel kabeltje staan ze voor je klaar in het hartstikke donker en in weer en wind.

Werkzaamheden

Elementen in de opdracht

Andere cases

Werk waar we erg trots op zijn