Meteen naar de inhoud

Tapkoel

Opdracht

Tapkoel is vanuit History gestart als toeleverancier en producent van biertechnische materialen. Van drie medewerkers in 1987 is Tapkoel door de jaren heen gegroeid en uitgebreid met een vestiging in het Belgische Herentals.

Doordat wij op ene locatie zitten waar beperkte internet capaciteit beschikbaar is en onze Ziggo lijn een aantal malen storing had waren wij niet bereikbaar. Niet bereikbaar zijn is voor Tapkoel geen optie. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en het niet hebben van telefonie (wat anno nu allemaal via internet verloopt) is gewoonweg geen optie.

Oplossing

Wij hebben gekozen om NiNo technologie in te zetten op onze locatie in Nederland te Cothen. Hierin is Ziggo onze basislijn. Deze wordt door de NiNo technologie samengevoegd met een 4G oplossing waardoor er bij storingen altijd een fall back actief is. Onze telefonie loopt dan gewoon door en zo is onze bereikbaarheid gegarandeerd.

 

Ook hebben wij gekozen om Damen It Connectivity en Internet de NiNo oplossing 24*7 actief te laten monitoren, zo hebben wij geen omkijken naar de verbindingen en worden wij gealarmeerd als er onverhoopt toch iets met onze connectiviteit gaande is.

Review

Andrea Wehnes – van Dijk – Manager
Fijne partij om mee samen te werken, communicatie is altijd makkelijk en snel. Als er iets is wordt er adequaat gereageerd en zullen zij ook alles in het werk stellen om het probleem van de klant zo spoedig mogelijk te verhelpen.
Er wordt goed mee gedacht met uitdagingen en een fijn en onderbouwd advies gegeven.
Service verlenen en problemen welke wij jaren hebben gehad binnen een uur getraceerd. Er werd goed mee gedacht en ook een controle slag uitgevoerd.

Werkzaamheden

Elementen in de opdracht

Andere cases

Werk waar we erg trots op zijn