Meteen naar de inhoud

Glasvezel op Bedrijventerrein Nudepark 2 te Wageningen

Glasvezel infrastructuur

Het Parkmanagement van Nudepark 2 heeft ons gevraagd om de internet ontsluiting voor het bedrijventerrein Nudepark 2 in Wageningen te realiseren, een klus die wij niet uit de weg gaan. Binnenkort beschikt Nudepark 2 daarom over een uitstekende glasvezel infrastructuur, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om voor een aantrekkelijk tarief een snelle internetaansluiting af te nemen.

In het 2de kwartaal van 2021 is Damen IT Solutions Provider gestart met de graafwerkzaamheden voor een nieuw glasvezelnetwerk op het bedrijventerrein. Op dit moment is het al mogelijk om een tijdelijke internetverbinding af te nemen tot het complete glasvezelnetwerk medio oktober 2021 gerealiseerd is, al een aantal bedrijven maken gebruik van een tijdelijke verbinding zodat ze niet hoeven te wachten tot de werkzaamheden zijn afgerond.

Toekomst

Zakelijk glasvezel biedt naast een stabiele en razendsnelle verbinding (met snelheden van 1 Gigabyte up en down) ook de mogelijkheid om in de toekomst te groeien. De bandbreedte behoefte van ondernemingen stijgt jaarlijks, bedrijven zijn steeds meer afhankelijk van hun internetverbinding. Het is daarom belangrijk dat elke onderneming toegang heeft tot snel, stabiel en voordelig internet, dit op een kwalitatief hoogwaardige manier beschikbaar maken is het doel van Damen IT Solutions Provider.

 

Damen IT Solutions Provider is een onafhankelijke Internetaanbieder, en onderdeel van de Damen IT Groep. We beschikken over onze eigen glasvezel infrastructuur. Naast het feit dat we zelf Internet connectiviteit realiseren en aanbieden over ons eigen netwerk, stelt Damen IT Solutions Provider haar netwerk ook open voor andere aanbieders. Dit geeft klanten keuzevrijheid, waardoor men niet gebonden is aan 1 aanbieder. Een groot aantal dienstaanbieders zijn al aangesloten op ons netwerk.

Advies

Gaat uw bedrijf vestigen op het bedrijventerrein Nudepark 2 en wilt u ook profiteren van onze snelle en betrouwbare verbinding? Dankzij onze jarenlange ervaring als ICT-specialist weten we wat belangrijk is en adviseren wij u graag. Wilt u meer informatie neemt u dan gerust contact met ons op!

WiFi4ALL

WIFI4ALL is onlangs verhuisd naar een volledig eigen nieuwbouwpand in Elst. Omdat de workflow van opdrachten hoog is bij WIFI4ALL en daarnaast ook nog alle handen zaken rondom de nieuwbouw geregeld moesten worden is Damen IT Networking Operations Center ingeschakeld.

Damen IT Groep bestaat 11 jaar

Wat begon als een visie en een droom is inmiddels uitgegroeid tot de organisatie die we nu zijn. Niets is ons te gek: zo regelden we bijvoorbeeld de aanleg van darkfiber in de openbare infrastructuur in Roemenië voor een Saga Festival afgelopen jaar. We zijn trots op ons merk, ons hechte team dat wil en kan presteren op hoog niveau en service altijd vooropzet.

Ynvolve

Ynvolve haar klant heeft te maken gehad met een ransomware aanval waardoor er binnen 24 uur 11 engineers op locatie in Zuid-Duitsland moesten worden gestationeerd voor 2 weken. Het betrof een mondiale aanval voor de klant waarbij Damen IT Network operations Center op de hoofd locatie in Duitsland werd ingeschakeld voor dit cryptolocker project.

DT-IT gaat verder als Damen IT Groep

Dezelfde kwaliteit in een nieuw jasje. Damen IT Groep onderstreept met de nieuwe naam haar positie en kracht als de leverancier voor connectiviteit en netwerkinfrastructuren.

Glasvezel op Bedrijventerrein Nudepark 2 te Wageningen

Het Parkmanagement van Nudepark 2 heeft ons gevraagd om de internet ontsluiting voor het bedrijventerrein Nudepark 2 in Wageningen te realiseren, een klus die wij niet uit de weg gaan. Binnenkort beschikt Nudepark 2 daarom over een uitstekende glasvezel infrastructuur.

Veilig werken op hoogte

We werken regelmatig op grootte hoogte, daarom is het van groot belang dat dit veilig en volgens de wet- en regelgeving gebeurt. Door als bedrijf te investeren in goed opgeleide medewerkers en beschermingsmiddelen worden ongevallen en langetermijnschade voorkomen.

Uitbreiding mobiele masten voor Noodverbindingen

Voor connectiviteit op pekken waar (nog) geen internet beschikbaar is hebben we verschillende oplossingen, zo hebben we bijvoorbeeld verschillende mobiele masten in ons assortiment. Hierdoor kunnen wij binnen enkele uren een stabiele internet verbinding opzetten.