Meteen naar de inhoud

Over ons

Betrouwbaarheid en uptime zijn cruciaal. Kabelbreuken, onderhoudswerkzaamheden of andere storingen kunnen ervoor zorgen dat u geen verbinding meer heeft met het internet.

Om gebruik te kunnen maken van internet bent u van heel veel zaken buiten uw eigen invloedssfeer afhankelijk. U kunt achter de voordeur natuurlijk een fantastisch netwerk hebben, maar het grootste deel van het netwerk ligt buiten de deur en is de verantwoordelijkheid van de Internet Service Providers (ISP’s), met die reden is het netwerk van de ISP veelal redundant uitgevoerd. Maar ondanks de inzet van de ISP blijf je toch altijd een risico houden op downtime.

OplossingNiNo – No Internet No Option

Gelukkig zijn er genoeg opties om zelf het risico enorm omlaag te brengen. Wij ondersteunen partners en klanten die meer zekerheid willen als het gaat om continuïteit van de dienstverlening. Als het gaat om redundancy zijn er diverse mogelijkheden om extra zekerheid te bieden, deze mogelijkheden willen wij graag samen met u doornemen. Damen IT Connectivity en Internet zorgt met haar betaalbare NiNo technologie voor een zeer hoge uptime, ver boven de uptime van enkele aansluitingen.

 

NiNo – No Internet No Option en daar zijn we trots op.